instituut hoogbegaafdheid volwassenen
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vooroordelenspel Volwassenen

 17,50

Uitverkocht

Beschrijving

Het Vooroordelenspel Hoogbegaafdheid Volwassenen is uitgegeven door APS en IHBV naar een idee van Rianne van de Ven en is verschenen in januari 2014.

Het idee voor dit spel is gebaseerd op het eerder bij APS verschenen Vooroordelenspel (voor docenten) en het Vooroordelenspel Junior (voor leerlingen) over (hoog-)begaafdheid bij kinderen (meer informatie over deze versies, zie onder).

 

Het spel bestaat uit 40 kaartjes met allerlei stellingen over hoogbegaafdheid. Deze stellingen zijn bedoeld om een discussie over hoogbegaafde volwassenen op gang te brengen. Het spel kan zowel individueel als in groepsverband gespeeld worden, en met hoogbegaafden of juist met anderen. De belangrijkste doelstelling van het spel is om een nuancering aan te brengen in het denken over hoogbegaafdheid.

Meer Vooroordelenspellen

Het Vooroordelenspel Hoogbegaafdheid Volwassenen van het IHBV is gebaseerd op het Vooroordelenspel en het Vooroordelenspel junior, die zijn uitgegeven door APS. Beide versies gaan over hoogbegaafde kinderen, en zijn bedoeld voor gebruik op school resp. in de klas. Ze zijn niet meer verkrijgbaar.

Wellicht ook interessant voor jou: