instituut hoogbegaafdheid volwassenen
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Projectmanager congres (tijdelijk, met vergoeding)

In 2024 wil het bestuur een congres organiseren om HB bij volwassenen weer eens breed onder de aandacht te brengen. De inhoud van dit congres is nog niet vastgelegd, maar het zal een congres zijn van 1 (volledige) dag.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken iemand die verantwoordelijk is voor het hele proces, van het opzetten tot het uitvoeren van de noodzakelijke werkzaamheden op de dag van het congres zelf. Voor het voorwerk werk je nauw samen met het bestuur om tot een mooi format te komen voor de inhoud van de dag zelf. Ook is het een pré als je een netwerk hebt van mogelijk geschikte sprekers.

Wie ben jij?

Ben jij iemand die het leuk vindt om de handen uit de mouwen te steken, ben jij goed in het tijdig en juist communiceren, overzie je het grote plaatje en houd jij van nature ook graag alle details in het oog bij de organisatie van een evenement? Dan komen we graag in contact met jou!

Wat bieden wij?

Het IHBV bestaat inmiddels 13 jaar en dit willen wij ook laten uitstralen in professionaliteit. Daarom willen wij ook een passende vergoeding bieden voor deze job. Wij nodigen geïnteresseerden daarom uit om een offerte te sturen naar bestuur@ihbv.nl.

Sluitingsdatum:

29 februari 2024