Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Janine Kallenbach

Janine Kallenbach (1969) kwam er een aantal jaar geleden via het zijnsluik van Tessa Kieboom achter dat haar -bekende- hoogbegaafdheid óók een verklaring is voor haar uiteenlopende interesses, haar moeite met repeterende taken, haar emotionele intensiteit en het feit dat anderen haar soms lastig en eigenwijs vinden.

Janine is van oorsprong Industrieel Ontwerper en heeft zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid verschillende managementposities bekleed en aan organisatieverandering gewerkt. Zij is daarnaast lid van de wijkraad Lage Land, Prinsenland en 's Gravenland in haar geliefde woonplaats Rotterdam, is gecertificeerd TMA-analist, trainer persoonlijke vaardigheden en talentaanjager bij Persoonlijk Vaardiger, design denker, timmervrouw en interieurontwerper. Samen met haar man, twee zoons en twee katten woont zij in Rotterdam.

Janine maakt zich er graag hard voor dat hoogbegaafdheid als een normaal talent gezien wordt, als één van de variaties van de mens. En ook als iets leuks: net zo leuk als een talent voor tekenen, voor sport, voor samenwerken met andere mensen of voor onderwaterlassen.

Binnen het IHBV is Janine naast penningmeester tevens coördinator van het HB-Café Rotterdam, spreker bij HB-Cafés, facilitator bij HB-Café Online, mede-organisator en dagvoorzitter van de HB-Ondernemersdagen en actief binnen de PR & Communicatie van het IHBV.