instituut hoogbegaafdheid volwassenen
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jarig!

Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat het IHBV van start ging. Op 29 mei 2010, op de Dag van de Hoogbegaafdheid in Arnhem, presenteerden Maud van Thiel, Noks Nauta en Annette Verhoef (het toenmalige bestuur) voor het eerst het IHBV.
We zijn dus jarig en dat moet gevierd! Want we zijn blij met ons jubileum en stiekem ook wel een beetje trots. Want in de afgelopen 5 jaar is er veel gebeurd en zijn er veel activiteiten ontwikkeld. We noemen er een paar: het onderzoek van Universiteit Utrecht over de werkbeleving van hoogbegaafde werkenden en het goedbezochte congres daarover in juni 2014, het project Hoogbegaafden in uitkering, de portretten van hoogbegaafde senioren, de HB-cafés die nu al op 7 locaties georganiseerd worden, de leaflets in het Nederlands, Engels en Duits, de hulpverlenerslijst, onze nieuwsbrief met een groeiend aantal abonnees etc. etc. En we zijn nog lang niet door onze ideeën heen, het borrelt en bruist nog volop met ideeën en plannen voor nieuwe projecten!
Wat we echter tot nu toe hebben bereikt is alleen mogelijk door de vele vrijwilligers die zich met veel enthousiasme inzetten voor het IHBV. Dankzij hen en de vele anderen met wie het IHBV samenwerkt, hebben we al veel stappen kunnen zetten en gewerkt aan onze missie, het verbeteren van het leefklimaat van hoogbegaafde volwassenen.
We willen ons 5-jarig bestaan dan ook beslist niet ongemerkt voorbij laten gaan en zullen daar op verschillende manier aandacht aan besteden. Meer hierover binnenkort op onze website en in onze nieuwsbrief.