instituut hoogbegaafdheid volwassenen
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Column #69 Noks Nauta: Eind van het jaar, eind van een tijdperk met IHBV voorzitter Rianne van de Ven

Een nieuwe column van Noks.

In 2020 bestond het IHBV 10 jaar. Een mijlpaal waar we trots op zijn. Door de Corona-maatregelen kon het geplande feest niet doorgaan. Heel jammer voor iedereen, maar vooral voor IHBV voorzitter Rianne van de Ven, zij had daar zo graag in het jubileum programma willen staan. En terecht! Ze heeft immers vanaf begin 2013 als voorzitter van de stichting IHBV bergen werk verzet. 

Toen Rianne in 2011 kwam kennismaken met het toenmalige IHBV bestuur konden we niet voorzien wat er allemaal zou gaan gebeuren. Ik kan als nauw betrokkene wel zeggen dat Rianne vanaf 2012 een cruciale rol heeft gespeeld en dat het IHBV zonder haar niet meer zou hebben bestaan!

Op deze laatste dag van het jaar zet ik haar daarom graag in het zonnetje. Ze neemt nu afscheid van het bestuur van het IHBV na ruim 7 jaar voorzitter te zijn geweest. Een periode waarin het bestuur onder haar energieke leiding erg veel voor elkaar heeft gekregen! Heel veel dank en heel veel succes bij de nieuwe plannen die je nu in je eigen bedrijf aan het realiseren bent. Rianne, bedankt!!!!